verjaardags kalender elke maand een nieuwe print , nog even geduld dan zijn alle maanden volbracht ;) |
12 jan 2015
Verjaardags kalender
4 jan 2015
FOLLOW BY EMAIL
Wil je op de hoogte blijven wat ik zowel creëer,
Klik op de link "Follow by Email" Via deze link krijg je automatich een
mail als er iets nieuws is gepost op de blog.
Heb je direct een vraag?
dan kunt u mij altijd even mailen via mmvanbroekhuizen@gmail.com
groeten Maartje van Broekhuizen
Groot werk neemt tijd en ruimte in
Pentekening
1 dec 2014
24 okt 2014
24 sep 2014
15 sep 2014
schilderen op canvas
update
|
1 jul 2014
2 jun 2014
29 mei 2014
Kaartje van
Er zijn weer nieuwe kaartjes en kleinen notitie boekjes, Geen print ,gewoon ouderwets teken en schilderwerk.
25 mei 2014
Das kabinett is een feit.
Kunst in das kabinett van Axel venker met prachtige fotografie ,Eva Solez rosenboom met knuffelbare knuffeltjes,paperpanther.blogspot.nl, lotje van bernebeek met unieke tassen en meer van leer. Kees van Broekhuizen met sculpturen om bij te glimlachen. En de kaartjevan maartje, vers van de tekenen tafel.
Graag verwelkomen wij jullie in het het weekend in lent.
Vossenpelssestraat 16 , zaterdag van 12.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 15.00,
Wil je een keer langs komen buiten de openings tijden mail dan even na www.daskabinett.nl
19 mei 2014
7 mei 2014
Kaartje van maartje
Aanstaande zondag 11 mei. Feestelijke opening van das kabinett. Kaartje van maartje een heel rek vol. En natuurlijk nog veel meer ander werk.
Vossenpelstraat 16 in lent. Opening 12.00
6 apr 2014
Onder de gezamenlijke naam van .....
Boy Timmermans en Maartje van Broekhuizen
En diverse gast exposanten.
Opening mei 2014
Start gemaakt van een tijdelijke tekening in de ruimte. Bootjes drijven op stil staand water. Werk is nog in proces.Het begint er op te lijken. Het textiel atelier/ winkeltje is een warm zonnig plekje in ons pand aan het worden.
Sta te springen om platen weg te halen zodat al het licht mag binnen komen. Achter in het pand vind je een industriële ruimte die ik tijdelijk ga gebruiken om groot schilder werk te kunnen maken. Niet alleen ik ben daar straks aan het werk. Ook de jongens van volleband gaan hier een performers. Voorbereiden.
3 mrt 2014
Lenten kriebels klus gedrag
En dan besluit je de keuken en de gang vloer er uit te slopen.
Resultaat vies huis, maar kijk je daar door heen wordt je verast door een houtenvloer.
Schuren schuren tot dat zelfs de buren om de hoek je horen werken.
Lente kiebels? Het kiebelt eigenlijk alleen in mijn neus.
Doorzetten,spierpijn en tussen door klussen bij mijn broer.
Dat noem je dan vakantie. :)
Ruimte voor creatieve creaties is er even niet. Eerst even bikkelen, dan komt de rest vanzelf wel weer.
Niets fijner dan jezelf even een pauze te geven van dat geen wat je vaak crieerd. Het geeft me ruimte om nieuw werk te maken.
17 feb 2014
CITRUS-POLENTATAART no1
Nieuw op de blog
Een nieuw item op de blog, koken met roos.
Roos( zusje) bakt en kookt graag voor eters die het waarderen.
Haar creaties in de keuken zijn voortaan te zien en te lezen op de blog onder het kopje koken met roos. De primeur is een heerlijke CITRUS-POLENTATAART
Die smelt op je tong.
• 225 g boter
• 225 g suiker
• 3 eieren
• 125 g gemalen amandelen
• 125 g polenta
• 1tl bakpoeder
• sap en rasp van 2 citroenen en van 1 sinaasappel
Glazuur:
• 2 el suiker
• reepjes schil van 1 sinaasappel
• sap van 1/2 citroen
• 75 g poedersuike
Een nieuw item op de blog, koken met roos.
Roos( zusje) bakt en kookt graag voor eters die het waarderen.
Haar creaties in de keuken zijn voortaan te zien en te lezen op de blog onder het kopje koken met roos. De primeur is een heerlijke CITRUS-POLENTATAART
Die smelt op je tong.
CITRUS-POLENTATAART
Nagerecht
Verwarm de oven voor op 170°C. Vet een vorm van 23 cm in en bekleed hem met bakpapier. Roer de boter en suiker tot een licht mengsel. Klop de eieren er een voor een door. Roer de rest van de ingrediënten erdoor. Giet het mengsel in de vorm en bak in 50-60 min. goudbruin. Laat afkoelen. Breng voor de glazuur de suiker en 2 el water aan de kook. Haal van het vuur en roer de sinaasappelschil erdoor. Zeef de poedersuiker en roer het citroensap erdoor tot je een dun glazuur hebt. Druppel over de taart. Haal de schil uit het suikerwater en druppel over de taart.
INGREDIENTEN
12 personen• 225 g boter
• 225 g suiker
• 3 eieren
• 125 g gemalen amandelen
• 125 g polenta
• 1tl bakpoeder
• sap en rasp van 2 citroenen en van 1 sinaasappel
Glazuur:
• 2 el suiker
• reepjes schil van 1 sinaasappel
• sap van 1/2 citroen
• 75 g poedersuike
10 feb 2014
"Hoe gaat het met je?"
Hoe gaat het met je?
De modus vandat moment
Een uitgangspunt om te starten
Plaats,tijd zijn bepalend
Wanneer er gebeurt,draait,droomt
Is het hoofd aan het werk.
Grip wordt de motor der uitkomst.
Wat als er geen uitkomst is?
Wat als grip niet kan aarde?
Dan is er zijn
Hoe vertel je dat aan iemand
die vraagt " hoe gaat het met je" ?
Abonneren op:
Posts (Atom)